Ποιοτική Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Πάρο

Alikis Rent a Car!
Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε την Πάρο!

 
Παρακαλώ περιμένετε…

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Πάρο

Κάντε την καλύτερη επιλογή και ανακαλύψτε τις απίστευτες ομορφιές της Πάρου ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από τον στόλο μας.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Πάρος

Για την πιο αξέχαστη διαμονή στην Πάρο, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας. Ζήστε μια εκπληκτική εμπειρία στην Πάρο με ασφάλεια και αξιοπιστία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Γιατί να μας επιλέξετε

We are here to support you in more language than english. Our staff can speak Greek, English, Russian and Polish.

summer car holidays

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε ένα από τα νεότερα γραφεία ενοικιάσεως οχημάτων στην Πάρο με στόλο που ξεπερνά τα 20 οχήματά και παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε όλο το νησί της Πάρου, στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας, Παραδίδοντας το όχημα της επιλογή σας στο ξενοδοχείο, στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι της Πάρου ή όπου επιθυμείτε.

Με τα νέα μας οχήματα και τον μεγάλο στόλο μας, δίνουμε στους πελάτες μας τον ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο να εξερευνήσουν το νησί. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες προσφορές, και εγγυόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας!

“Η κυρία που μας παρέδωσε το όχημα ήταν πολύ εξυπηρετική. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.”

5/5
Mick

“Πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ ευγενική η Αγγελική που μας παρέδωσε το αυτοκίνητό μας, βοηθώντας μας με μερικές συμβουλές για το νησί που βρήκαμε πολύ χρήσιμες κατά την παραμονή μας στην Πάρο. Αν ξαναβρεθούμε στην Πάρο, τώρα ξέρουμε πού να νοικιάσουμε αυτοκίνητο.”

5/5
Πάνος Λιβαθινός

“Καταπληκτική εξυπηρέτηση !!!!!! Μπράβο δεν έχω λόγια!!! Επαγγελματίας.”

5/5
Έλενα Πασιά
Scroll to Top